reserveren

Prijzen

HUURPRIJZEN 2018

November t/m april  € 425,-

Mei vakantie             € 550,-

Mei                           € 500,-

Juni                          € 550,-

Juli                           € 800,-

Augustus                   € 800,-

September                € 500,-

Oktober                    € 425,-

Herfst vakantie          € 500,-

Kerstvakantie             € 500,-

Prijzen zijn op basis van 1 week. Hiervan kan ten alle tijden worden afgeweken. Prijs per dag is + 10%.

Prijzen zijn inclusief:

  •  water
  •  energieverbruik (max. 200kw per week, het eventueel meerdere verbruik dient ter plaatse te worden afgerekend.

Prijzen zijn exclusief (verplicht ter plaatse contant te voldoen):

  • eindschoonmaak € 70,-
  • borg € 300,-
  • bedlinnen, handdoekenpakket en keukendoeken € 10,00 per persoon per wissel

 

Algemene voorwaarden

Aanmelding en betaling: Om er zeker van te zijn dat de door u gewenste periode beschikbaar is, kunt u boeken via ons mailadres info@altea-appartement. De ontvangst van uw boeking via email geldt als een bindende reisovereenkomst tussen de opdrachtgever en de families Van Altena en De Haas. Op deze reisovereenkomst zijn de genoemde voorwaarden van toepassing.
De opdrachtgever ontvangt ter bevestiging van deze boeking binnen enkele dagen na aanmelding een reserveringsbevestiging en een factuur per email voor de aanbetaling ter hoogte van 30% van de totale reissom. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het verblijf op de rekening van familie de Haas zijn bijgeschreven.
Bij aanmelding binnen 6 weken voor aanvang van het verblijft, dient het volledige bedrag overgemaakt te worden aan de familie de Haas.
Annulering en wijziging:

Indien de opdrachtgever een boeking ongedaan wil maken om redenen die niet gedekt worden door een algemene annuleringsverzekering (afgesloten door de opdrachtgever), is er voor iedere opdrachtgever annuleringskosten verschuldigd conform onze annuleringsvoorwaarden, zijnde: tot de 42e dag (excl) voor aankomst 30%; van de 42e dag (incl) tot de 28e dag (excl) 60%, van de 28e dag (incl) tot vertrekdag 90% van de totale reissom, bji annulering op de vertrekdag of no show 100% van de reissom.

Beschrijving appartement:
Wij hebben ons appartement met zorg beschreven. Soms kan het toch nog voorkomen dat ter plaatste de inrichting iets afwijkt van het op de site aangebodene. Eventuele bijkomende kosten zoals toeristenbelasting, waarborgsommen, eindschoonmaak etc. zijn, indien van toepassing, zo nauwkeurig mogelijk vermeld. Toch kan het gebeuren dat de wij of de plaatselijke overheid toeslagen of borgsommen op het laatste moment invoert of verhoogt. Voor deze zaken kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden.
Reis- en annuleringsverzekering
De opdrachtgever is verplicht zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de genoemde verzekeringen.
Verder zijn wij niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel berokkend aan onze cliënten, door welke oorzaak dan ook.
 
Mocht u nog vragen hebben, stel ze gerust!
Met vriendelijke groet,
Familie de Haas en de familie van Altena.